Tryghed når du handler

Hos Semler Mobility er vi specialister i biler. Vi beskæftiger os primært med Volkswagen, ŠKODA, SEAT, CUPRA og Audi, og når du køber en brugt bil hos os kan du være sikker på, at der er lavet serviceeftersyn, at den er teknisk opdateret samt tilkoblet fabrikkens it-system. Samtidig er din nye brugte bil dækket af International vejhjælp.

Vi ved godt, at selvom du køber en brugt bil, så er det ikke fordi du er interesseret i at komme mere på værksted, og derfor bliver alle vores brugte biler gennemgået fra A til Z og serviceret med originale reservedele.

Total Tryghed

Når du køber en brugt bil hos Semler Mobility tilbyder vi altid en Total Tryghedsaftale. Total Tryghed dækker både de planlagte serviceeftersyn, udskiftning af sliddele som f.eks. bremser og tandrem samt uforudsete mekaniske reparationer – og det gælder også efter, at garantien på bilen er udløbet.

For et engangsbeløb kan du se frem til to års køreglæde – helt uden at bekymre dig om service og uforudsete mekaniske reparationer. Aftalen er gældende i 2 år (dog max. 40.000 km).

For biler op til 2 år eller max. 40.000 km.: kr. 1.995,-*

For biler på 2-5 år eller max. 100.000 km.: kr. 3.995,-*.

*Total Tryghed kan tegnes på biler, der har kørt op til 100.000 km. på købstidspunktet. Ordningen kan ikke tegnes på specialbiler, men du kan altid forhøre dig hos forhandler.