Hele Danmarks bilforretning udvider

 

Semler Mobility overtager aktiviteterne fra CarHolding og udvider hele Danmarks bilforretning med yderligere fem lokationer på Sjælland og 200 nye kolleger.


Med den endelige godkendelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen kan Semler koncernens forhandlerkæde, Semler Mobility, lægge yderligere fem adresser og 200 nye ansatte til hele Danmarks bilforretning den 1. juli 2023. Med de nye lokationer er kæden nu også til stede i Frederikssund, Glostrup, Helsingør, Ringsted og Valby. Semler Mobility kan nu findes på 19 lokationer i landet, da der i forvejen var forhandlere på Amager og i Aalborg, Fredericia, to steder i Gladsaxe, Hillerød, Holbæk, Højbjerg, Hørsholm, København, Køge, Odense, Risskov og Silkeborg.

 

”De fem nye forhandlere kommer vores kunder til gode, fordi kunderne nu har flere steder at finde os og vores servicetilbud, samt se vores store udbud af nye og brugte biler,” fortæller Claus Bjerring Christiansen, Adm. direktør for Semler Mobility Retail A/S, og fortsætter: ”Vi kommer samtidig til at have mere kapacitet på værkstedet – forstået som dygtige hænder, fødder og hoveder, så vi kan servicere vores kunder hurtigere og mere fleksibelt."

 

Del af strategien


I 2022 lagde man en strategi i Semler Mobility, som bl.a. handlede om at udvide kapaciteten og være med til at drive den grønne omstilling. Den vej har nu ført til Valby, Glostrup, Helsingør, Frederikssund og Ringsted – byer i rivende udvikling, med masser af tilbud til borgerne.

 

”Vi glæder os til at byde de nye dedikerede kolleger velkommen i Semler Mobility, hvor de bliver del af et stort fællesskab med rig mulighed for efteruddannelse og karriereveje på tværs af koncernen. Personligt er jeg ekstremt glad for, at vi nu kan sige velkommen ombord til så mange nye medarbejdere, der alle har en stærk lokal forankring på de lokationer, der ligger lidt fra København,” fortæller Claus Bjerring Christiansen.

Lokal forankring

 

I Frederikssund forbliver Johnny Gaardsøe i spidsen for forretningerne på Holmensvej 10 og Korshøj 1 og ser frem til at blive del af noget større:

 

”Jeg har viet mit liv til bilbranchen, og det er første gang jeg kommer til at arbejde så tæt sammen med mærkerne og samtidig blive del af Danmarks største bilkoncern.Jeg er en lokal forankret fighter, der er nysgerrig på udfordringer og ser det som en helt fantastisk mulighed i samarbejde med Semler Mobility og mine kolleger at blive del af noget større,” fortæller Johnny Gaardsøe.

 

 


 

 

I Helsingør tager 36-årige Kenneth Brusholm stafetten op og overtager ansvaret for Semler Mobilitys forhandlere i både Helsingør og Hillerød:

 

”Ambitionen er at binde de to forretninger bedre sammen og udnytte vores ressourcer bedst muligt. Som medarbejder i Helsingør har man fx pludselig en masse nye kolleger, som man kan sparre med samtidig med, at man bliver del af en koncern, hvor der investeres i medarbejderne i form af uddannelse og videreudvikling – det tegner rigtig godt,” slutter Kenneth Brusholm.

 

 


 

 

I Valby bliver det den nuværende salgschef for Volkswagen hos Semler Mobility Amager, 44-årige Anders Fog, der tager teten som filialchef. Om Anders fortæller Rolf Hillers, Retail Direktør, Semler Mobility Amager:

 

”Vores nye kolleger i Valby kan se frem til at arbejde sammen med en leder i øjenhøjde, hvor døren altid står åben. Anders er forholdsvis ung, men er alligevel temmelig erfaren og er verdensmester til at bygge langtidsholdbare kunderelationer.”

 

 


 

 

I Ringsted byder Semler Mobility velkommen tilbage til Peter Rosenwanger som ny filialchef, hvilket er et glædeligt gensyn:

 

”Jeg har været væk fra Semler Mobility noget tid, hvilket har været sundt og lærerigt for mig personligt, men jeg kan næsten ikke være i mig selv af begejstring over at komme tilbage til Semler Mobility og sætte Ringsted på landkortet med Midtsjællands førende bilforretning,” fortæller en begejstret Peter Rosenwanger og fortsætter:

 

”Som en del af Semler Mobility får vores kunder glæde af den ekspertise, kompetencer og ressourcer, som en stor kæde tilbyder, og samtidig kommer vi til at bibeholde sjælen, stemningen og den gode relation til kunderne, som vi allerede er kendt for.”

 

 


 

 

Forhandleren i Glostrup kommer under Retail Direktør Peter Perssons vinger, som foruden Glostrup også har ansvaret for Audi Gladsaxe. Og Peter ser frem til de nye opgaver:

 

”Jeg glæder mig til at møde alle de dedikerede kolleger i Glostrup, som nu bliver en del af Semler Mobility, der er en familieejet virksomhed med værdierne på plads. I fællesskab med alle kollegerne har vi nu fokus på at gøre en god forretning endnu bedre og tilbyde kunderne landets bedste kundeoplevelse,” fortæller Peter Persson.

Kontakt os

Bliv ringet op

Hvad ønsker du rådgivning om?

Find afdeling

Semler Mobility er din autoriserede forhandler og servicepartner af Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT og CUPRA. Find din nærmeste Semler Mobility forretning.