Privatleasing

 

Hos Semler Mobility har du mulighed for at privatlease din næste bil. Det giver dig mulighed for at køre i den bil du drømmer om. Alle vores Semler Mobility forretninger tilbyder en række af vores spændende biler som leasingsmulighed. Uanset om du er ude efter leasing af elbil eller benzinbil, så finder du et godt udvalg hos vores forretninger. Du har mulighed for at privatlease en bil fra et af vores mange bilbrands.

Hvad er privatleasing?

Privatleasing dækker over en ordning, hvor man lejer en bil i mere end seks måneder. Ofte løber leasingsperioden et sted mellem et og tre år. Det betyder, at du for et fast månedligt beløb kan køre rundt i din drømmebil. Inkluderet i den månedlige privatleasingsydelse er løbende vedligehold og service. Det vil sige, at hvis bilen skal have et tjek, så er det inkluderet i prisen. 

 

Hvordan fungerer privatleasing?

Privatleasing af bil fungerer på den måde, at du indgår en leasingaftale med en af vores forretninger. Her aftaler I de vilkår, der skal indgå i leasingaftalen. Det inkluderer længde, antal kilometer, ret til opsigelse, etc. Når det er på plads, så får du leasingbilen med hjem. Så kan du køre rundt i din leasede bil, og når leasingperioden er forbi, så leverer du den tilbage. Du behøver ikke at gå op i bilens restværdi, når den leveres tilbage. 

 

Fordele ved privatleasing

En af fordelene ved privatleasing er, at du får mulighed for at køre i en bil, uden at du behøver at betale den fulde pris for at eje bilen. Dermed slipper du for at skulle tage et billån og samtidigt, så kan du blot aflevere bilen tilbage, når perioden er slut, og så kan du finde den nye bil du vil have. Dermed får du den nemmeste bilovergang som overhovedet muligt.  

 

Hvad er forskellen mellem privatleasing og flexleasing?

Flexleasing og privatleasing fungerer forskelligt i forhold til vilkår og indhold af leasingaftalerne. Flexleasing har en lavere månedlig ydelse, fordi der beregnes ud fra bilens registreringsafgift.
Den lave pris skyldes også, at der ikke er service og vedligehold inkluderet. Ved flexleasing skal du også sikre dig, at bilens restværdi ved tilbageleverence passer til det aftalte. Privatleasing har derimod en lidt højere månedligydelse. Til gengæld så er der flere ydelser inkluderet i privatleasing. Samtidigt, så skal du ikke tænke over restværdien, når du indleverer din privatleasede bil. 

 

Se alle vores flexleasingbiler her 

 

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. 

Kontakt os

Bliv ringet op

Hvad ønsker du rådgivning om?

Find afdeling

Semler Mobility er din autoriserede forhandler og servicepartner af Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT og CUPRA. Find din nærmeste Semler Mobility forretning.

VW Tiguan