Bliv en del af hele Danmarks bilforretning

Vores mest værdifulde aktiver er vores medarbejdere, og det er af afgørende betydning for os, at du trives og kan udvikle dig i Semler Gruppen.

For at bevare vores position forrest i den danske bilbranche, er det afgørende for os at tiltrække og fastholde de mest kompetente medarbejdere. Derfor investerer vi i vores personale og fokuserer på at skabe det bedste arbejdsmiljø. Vores dedikerede uddannelsesafdeling tilbyder løbende efteruddannelse og certificeringer i samarbejde med vores producenter, hvilket sikrer, at du som medarbejder, er opdateret med den nyeste viden og de seneste teknologier.

Bliv lærling

Højt til loftet - helt i øjenhøjde

Som førende forhandler og servicepartner af Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT og CUPRA, sørger vi hver dag for, at kunderne bliver godt kørende.

Om Semler Gruppen


Semler Gruppen er en dynamisk organisation med over 3.000 ansatte, der alle arbejder på at levere de bedste mobilitetsløsninger – både i dag i morgen og i fremtiden.


Vi stræber efter at levere de bedste mobilitetsløsninger ved at produkter af høj kvalitet og enestående service. Semler Gruppen er i dag organiseret i flere divisioner, der omfatter bilbranchen, landbrugsmarkedet, finansiering og fremtidens mobilitetskoncepter.

 

Semler Gruppen