Den rette vej til at finde din drømmebil

 

Vi stræber efter at være den fortrukne bilforhandler, der flytter dig nemt og bekvemt fra A til B. Vores fornemste rolle som bilforhandler er at hjælpe dig godt på vej med en god, imødekommende og personlig service, uanset om du kigger på ny eller brugt bil – eller om din bil skal til service. Vi er ikke bare en forretning med flere forskellige brands, vi er et brand af mennesker, som du kan mærke. 

 

Vores sortiment af biler favner bredt, og det i kraft af vores mærker: Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT og CUPRA. Vi vil sikre, at du har den bedste forudsætning for at finde netop dén bil, der opfylder dine behov og skaber mobiliteten i din hverdag. 

 

Vi er her i dag. Vi er her i morgen. Vi er her i fremtiden. 

 • Audi

 • Volkswagen

 • Škoda

 • SEAT

 • CUPRA

3 gode råd til dit bilkøb

 • Finansiering

  Det er vigtigt, at du kommer godt fra start, når du har taget den store beslutning om at købe ny bil. Vi kan rådgive om finansiering og forsikring, så forhør dig gerne om dine muligheder, inden du køber ny bil

 • Tag en prøvetur

  Det er altid en god idé at tage en prøvetur i den bil, du overvejer, for at finde ud af om bilen opfylder de krav, du har, samt om den giver dig den komplette køreoplevelse. Læs mere om bookning af prøvetur her

 • Kend dit behov

  Gør dig overvejelser om, hvad du har behov for i en kommende bil, inden du tager beslutningen. Har du behov for et stort bagagerum, plads til hele familien, at køre grønnere? Så kan vi nemmere sammen spore os ind på hvilken bil, der opfylder netop dine behov.

Køb af brugt bil

Køber du en brugt bil, kan du være sikker på, at den har været under kærlig behandling, inden den udleveres til dig. Bilen bliver taget igennem og godkendt i en brugtvognstest – også kaldet en 80-punkts test. Testen sikrer, at bilen er som ny, og at du ikke er blevet snydt. Herudover har du naturligvis som altid 12 måneders reklamationsret, hvis du oplever fejl og mangler på bilen.

Fordele ved køb af brugt bil:

• Du får ekstraudstyret med i prisen fra den tidligere ejer
• Du får muligheden for at købe en unik bil til en attraktiv pris
• Du kan ved køb af en af vores brugte biler oftest få den hjem i carporten uden længere ventetider

Bestil rådgivning

Har du brug for rådgivning i forbindelse med dit bilkøb, finansiering, service eller lignende. Vores opgave er at hjælpe dig godt igennem processen, og derfor kan du altid booke en tid hos en af vores rådgivere, som sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have på hjerte.

Seneste brugte biler

Book en prøvetur

Inden du køber bil, anbefaler vi, at du booker en prøvetur i den fortrukne model. Vi vil gerne sikre, at du træffer det helt rigtige valg, og derfor er en prøvetur en oplagt mulighed for at finde ud af, om den opfylder de behov, du har til din kommende bil.

Hvis du foretrækker at have en af vores sælgere med på prøveturen, står vi gerne til rådighed og kan guide undervejs i bilens funktioner.

Kontakt
 • Giv dig god tid

  du kan altid prøvekøre vores biler i op til 3 timer, så du kan få en komplet køreoplevelse, inden du tager den store beslutning.

 • Bilen i din hverdag

  du kan altid køre bilen, du ønsker at prøvekøre til din hjemmeadresse for at se, hvordan den tager sig ud i din carport.

 • Test dine behov

  du kan altid tage en autostol, barnevogn, kuffert m.m. med over i bilen, du ønsker at prøvekøre, så du kan vurdere om pladsen rækker til dine behov

Hvad koster finansiering?

Det er vigtigt, at du kommer godt fra start, når du har taget den store beslutning om at købe en ny bil. Derfor sidder vi klar til at rådgive dig om finansiering, uanset om du ønsker at finansiere gennem din bank eller hos os. 

Hos vores finansieringspartner, Volkswagen Financial Service, kan du beregne din finansiering.