Højt til loftet - helt i øjenhøjde

 

Bliv mekanikerlærling i hele Danmarks bilforretning.

Som førende forhandler og servicepartner af Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT og CUPRA,

sørger vi hver dag for, at kunderne bliver godt kørende.

 • Audi

 • Volkswagen

 • Škoda

 • SEAT

 • CUPRA

Mekanikerlærling

Høj faglighed

Som mekanikerlærling i Semler Mobility, bliver du en del af et værksted med høj faglighed og kvalitet.
Hver dag kommer du til at hjælpe vores kunder med at blive hurtigt kørende igen.
Du kommer bl.a. til at arbejde med opgaver som service af biler, udskiftning og reparation af undervogn og bremser samt softwareopdateringer af bilernes forskellige styresystemer.

Faglig udvikling

Et dedikeret team

Som mekanikerlærling bliver du tilknyttet kompetente og erfarne svende, som sikrer, at du får den rette vejledning gennem hele forløbet.
Du bliver en del af et dedikeret team, hvor faglighed altid kommer først.
Gennem uddannelse og certificeringer, i samarbejde med vores producenter, er du altid opdateret på den nye viden og teknologier.

Lærling hos Semler Mobility

 

Uddannelsen veksler mellem undervisning på Mercantec og erhvervsfaglig praktik på værkstedet. Du bliver en del af et fællesskab med andre lærlinge og kollegaer fra værkstedet. Semler Mobility består af 14 bilforretninger, som er placeret fra Aalborg til København. Semler Mobility er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største bilaktør.


Som mekanikerlærling i Semler Mobility vil skoleopholdet foregå hos Mercantec i Viborg. Under skoleopholdet sørger vi for indkvartering og forplejning. Alle lærlinge bliver indkvarteret på Mercantecs skolehjem. Den erhvervsfaglige praktik tager udgangspunkt i det værksted, hvor du bliver ansat, og de mærker det gældende værksted har.

 

Semler Gruppen

Ansøg allerede i dag

Ønsker du at blive en del af Semler Mobility?
Vi søger lige nu mekanikerlærlinge.
Se alle vores stillingsopslag og ansøg her.

Jobs hos Semler

Dine muligheder

I Semler Mobility beskæftiger vi ca. 1.400 topprofessionelle og kvalificerede medarbejdere, der alle medvirker til gode kundeoplevelser både inden for salg, service og rådgivning.
Som nyuddannet mekaniker er mulighederne mange på tværs af hele organisation.
Det gælder både, hvis du ønsker efteruddannelse i service, eller hvis du ønsker at blive mere fagspecifik som f.eks. batteritekniker.

Semler Mobility

 • Nytænkende

  Vi udfordrer os selv og søger inspiration til at tænke nyt i verden omkring os, og på den måde forenkler og skaber vi høj værdi.

 • Ordentlig

  Tilfredse kunder og den gode oplevelse er det vigtigste, vi har. Vi er ærlige, ansvarsbevidste, og vi holder altid, hvad vi lover – også når det er svært.

 • Glimt i øjet

  Du vil altid blive mødt af et smil, når du træder ind i vores forretninger. Vi har stort fokus på at møde alle vores kunder i øjenhøjde og give en nærværende rådgivning.

 • Dedikeret

  Vi er passioneret og dedikeret til vores arbejde og sætter os ambitiøse mål. Vi efterlader aldrig problemer uløst, og stræber altid efter at levere gode resultater.

Kontakt os

Bliv ringet op

Hvad ønsker du rådgivning om?

Find afdeling

Semler Mobility er din autoriserede forhandler og servicepartner af Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT og CUPRA. Find din nærmeste Semler Mobility forretning.

VW Tiguan