Klimaansvar og bæredygtighed hos Semler Gruppen

 

Semler Gruppen erkender klimaforandringerne som det 21. århundredes fortsat presserende udfordring. Vi forpligter os til at handle ansvarligt og fremme en klimavenlig adfærd. Ifølge EU-kommissionen stiger drivhusgasudslippet mest i transportsektoren, og vi som bilvirksomhed ønsker at være en del af løsningen.

Samfundsansvar

Samfundsansvar er centralt i vores strategi - lige så vigtigt som kundetilfredshed og dedikerede medarbejdere.

Vi har en klar klimastrategi med SBTi-godkendte målsætninger om at reducere vores CO2-udledning med 42% i egen drift (scope 1 og 2) og med 25% i scope 3 omhandlende brugsfasen af vores solgte produkter inden 2030.

Denne reduktion skal i høj grad hentes ved at sende flere elektriske biler på vejene fremfor konventionelle.

Mindre klimaaftryk

Vi støttes af Volkswagen AG i vores bestræbelser på at mindske vores klimaaftryk. Vi investerer i elbiler og opladningsinfrastruktur, og fra 2023 består vores firmabilsflåde af 65% lav- eller nul-emissionsbiler.

Solcellepaneler vil også blive implementeret på vores lokationer, som gør det muligt at reducere lokationens samlede strømforbrug med ca. 30%.

Vi har allerede fået implementeret solceller på vores lokationer i Risskov, Køge, Hørsholm og Gladsaxe. Med egenproduktion af elektricitet bidrager vi til omstillingen af grønnere vedvarende energi.

Værdikæden

Vi anerkender vigtigheden af hele værdikæden i vores CO2-reduktionsstrategi og har tilsluttet os Science Based Targets Initiative. Vi kortlægger og reducerer vores Scope 3-udledning fra produktion til brug og slutningen af levetiden for de biler og landbrugsmaskiner, vi formidler.

Semlers klimastrategi

 

Semler Gruppen er forpligtet til at skabe en positiv indvirkning og støtter aktivt omstillingen til grønnere transport og bæredygtige forretningspraksisser.

 

Læs hele Semler Gruppens klimastrategi her

 

Semlers klimastrategi

Kontakt os

Bliv ringet op

Hvad ønsker du rådgivning om?

Find afdeling

Semler Mobility er din autoriserede forhandler og servicepartner af Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT og CUPRA. Find din nærmeste Semler Mobility forretning.

VW Tiguan