Købsguide - den rette vej til din drømmebil

 

Hvad skal du være opmærksom på som bilkøber? Hvordan skal dit næste bilkøb se ud? Skal det være en ny eller en brugt bil? Her er vores købsguide, der gerne skulle gøre det nemmere for dig at vælge. Når du skal til at kigge på ny bil, har du garanteret også overvejet hvordan købet skal faciliteres. Her kan du finde en samlet guide over hvilke overvejelser, du skal igennem, når du skal have en ny bil.

 

Find bil

  • Audi

  • Volkswagen

  • Škoda

  • SEAT

  • CUPRA

Finansiering

Det er vigtigt, at du kommer godt fra start, når du har taget den store beslutning om at købe ny bil. Derfor sidder vi klar til at rådgive dig om finansiering, uanset om du ønsker at finansiere gennem din bank eller hos os.

Serviceaftaler

Uagtet om du er ved at købe en helt ny bil, eller om din bil allerede har kørt i et par år, så har vi en serviceaftale der passer til dig.

Dit bilkøb

Vores sortiment af biler favner bredt, og det er i kraft af vores mærker: Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT og CUPRA.
Vi vil sikre, at du har den bedste forudsætning for at finde netop dén bil, der opfylder dine behov og skaber mobiliteten i din hverdag.

Byttebil

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om en vurdering af din brugte bil. Du kan med fordel kan læse mere om processen via linket nedenfor og samtidig booke et møde med en af vores salgsrådgivere.

Byttebil

Seneste brugte biler