• Audi

 • Volkswagen

 • Škoda

 • SEAT

 • CUPRA

Velkommen til Semler Mobility

Semler Mobility er hele Danmarks bilforretning. Vi er forhandler- og servicepartner på Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT og CUPRA. Hos os forvandler vi dine drømme om fire hjul, buldrende hestekræfter og imponerende rækkevidde til virkelighed, og vi giver dig nøglen til at udleve dem.

Vi har 20 forretninger placeret i hele Danmark. Dette gør det nemt for dig som kunde at få dit behov dækket, hvad enten det drejer sig om køb af brugt bil eller ny bil eller, hvis du skal have din nuværende bil til service. Du finder blot den forretning, der er tættest på dig og aftaler et møde.

Velkommen til Semler Mobility - hele Danmarks bilforretning.

Brugte biler

Uanset om du er på udkig efter en spritny eller en brugt bil, står vi klar til at imødekomme dine ønsker. Vores imponerende udvalg inkluderer en af landets største samlinger af brugte biler fra Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT og CUPRA.

Hos Semler Mobility ønsker vi ikke blot at levere biler, men også en unik oplevelse. Alle vores brugte biler bliver omhyggeligt gennemgået serviceret fra kofanger til kofanger. Dette betyder, at du kan forvente næsten samme oplevelse ved afhentning af din nye brugte bil, som hvis du valgte en fabriksny model. Vi går ekstra skridt for at sikre, at din oplevelse starter på det højeste niveau, uanset om bilen er helt ny eller har en historie bag sig.

Semler Mobility

 • Nytænkende

  Vi udfordrer os selv og søger inspiration til at tænke nyt i verden omkring os, og på den måde forenkler og skaber vi høj værdi.

 • Ordentlig

  Tilfredse kunder og den gode oplevelse er det vigtigste, vi har. Vi er ærlige, ansvarsbevidste, og vi holder altid, hvad vi lover – også når det er svært.

 • Glimt i øjet

  Du vil altid blive mødt af et smil, når du træder ind i vores forretninger. Vi har nemlig stort fokus på at møde alle vores kunder i øjenhøjde og give en nærværende rådgivning.

 • Dedikeret

  Vi er passioneret og dedikeret til vores arbejde og sætter os ambitiøse mål. Vi efterlader aldrig problemer uløst, og stræber altid efter at levere gode resultater.

Kontakt os

Bliv ringet op

Hvad ønsker du rådgivning om?

Find afdeling

Semler Mobility er din autoriserede forhandler og servicepartner af Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT og CUPRA. Find din nærmeste Semler Mobility forretning.