Oplev verden i en Volkswagen California

 

Volkswagen California er indbegrebet af frihed på hjul, der byder på både komfort og praktiske funktioner til en fantastisk rejseoplevelse. Uanset om du er på udkig efter en afslappende ferie ved kysten eller en eventyrlig tur gennem bjergene, er en Volkswagen California et oplagt valg til at udforske hele verdenen.

 

Dit mobile hjem er udstyret med alt, hvad du har brug for undervejs. Lige fra en komfortabel seng og et funktionelt køkken til opbevaringsplads til alle dine ejendele.

 

Skab uforglemmelige minder med en Volkswagen California, og besøg et af vores California Centre i Aalborg, Risskov, Odense, Amager og Hillerød.

  • Volkswagen

Pris for leje

 

 

Pris pr. døgn fra 1.300 ,-
I Danmark Fri kilometer
I udlandet pr. døgn Inkl. 200 km. og derefter 1.5,- pr. km.
Selvrisiko 7.500,-

 

 

Find din nærmeste forhandler her

 

 

*Alle priser er oplyst i danske kroner (DDK) og inkl. moms. Lejeperioden afregnes pr. påbegyndt døgn. Lejebilen udleveres og tilbageleveres med fuld brændstoftank. Det er ikke tilladt at ryge eller medbringe husdyr i vores lejebiler. Er brændstoftanken ikke fyldt op ved tilbagelevering, beregnes et gebyr på kr. 150,- + brændstoffets pris. Ved kraftig tilsmudsning opkræves et gebyr på kr. 800,- for rengøring af bilen. Se de øvrige lejebetingelser i vores lejekontrakt. Der tages forbehold for prisændringer og tastefejl.

Hvorfor burde du vælge en California

  • Moderne udstyr

    Den er udstyret med moderne faciliteter såsom integreret køkken, køleskab, vask og sovepladser, hvilket gør det til det ideelle valg for dig, der ønsker at nyde den ultimative campingoplevelse.

  • Komfort og fleksibilitet

    Uanset om du har brug for ekstra siddepladser eller mere plads til bagage, kan du nemt tilpasse California til dine behov og ønsker. Det gør den ideel til både hverdagsbrug og til det helt store eventyr.

  • Teknologi og sikkerhed

    Den er udstyret med sikkerhedsfunktioner, herunder bakkamera, adaptiv fartpilot og meget mere. Disse funktioner er designet til at give dig en tryg kørsel og sikre, at du og dine passagerer er beskyttet undervejs.

Kontakt os

Bliv ringet op

Hvad ønsker du rådgivning om?

Find afdeling

Semler Mobility er din autoriserede forhandler og servicepartner af Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT og CUPRA. Find din nærmeste Semler Mobility forretning.