Vi fejrer Volkswagens 75 år i Danmark

75 Years Edition

Jubilæumskampagne

I 1948 trillede den første Volkswagen ud på de danske veje. Modellen var den velkendte Boble - og siden da, har Volkswagen været med til at mobilisere Danmark over flere generationer med mere end 1.000.000 solgte biler over de sidste syv årtier.

Vi fejrer Volkswagens 75 år på de danske veje med 75 Years Editions af flere modeller, som byder på ekstraudstyr uden merpris, en særlig 75 Years Edition rentekampagne samt attraktive privatleasingpriser på alle 75 Years Edition-modeller.

Banebrydende elbil

ID. 3

Gør hverdagen nemmere

En 100 % elbil med en imponerende rækkevidde på op til 557 kilometer, der samtidig kombinerer kompakthed og rummelighed, hvilket gør den ideel til dine daglige køreture.

Læs mere om ID. 3

6 måneders leje

Volkswagen GO.

Bliv hurtig godt kørende

Kort og simpelt: Du vælger en bil blandt vores Volkswagen GO-modeller for en lejeperiode på 6 måneder. Vi klarer alt det formelle, og du nyder livet bag rattet i din nye Volkswagen til en fast månedlig ydelse.

Find tilbehør til din Volkswagen

Originalt tilbehør til din Volkswagen adskiller sig fra andet tilbehør ved at være tilpasset specielt til din Volkswagen. Det giver en række fordele, uagtet om det er plejeprodukter, fælge, anhængertræk eller noget helt fjerde.

Volkswagen Tilbehør

Kontakt os

Bliv ringet op

Hvad ønsker du rådgivning om?

Find afdeling

Semler Mobility er din autoriserede forhandler og servicepartner af Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT og CUPRA. Find din nærmeste Semler Mobility forretning.