3 store nyheder

Åbent Hus 22. - 23. juni

Oplev den nye Škoda Superb, Kodiaq og Octavia

I weekenden den 22. og 23. juni kan du i alle vores forretninger fra kl. 11-16 opleve 3 store nyheder: Škoda Superb, Kodiaq og Octavia.

En lang liste standardudstyr og enorm meget plads er nogle af de ting den nye Superb, Kodiaq og Octavia har tilfælles.

Škoda Enyaq kåret som Årets Brugtbil 2024

Årets Brugtbil 2024

Škoda Enyaq er et godt køb

Brugtbileksperter og branchefolk har kåret Škoda Enyaq til Årets Brugtbil 2024. Škoda Octavia får en flot tredjeplads i konkurrencen, som udpeger de bedste brugtbiler til danskerne.

Škoda Enyaq, som blev lanceret i Danmark i 2021, findes som klassisk SUV og som SUV-coupé med skrånende taglinje. Jurymedlemmerne fremhæver et varieret modeludbud og den tjekkiske elbils samlede høje niveau som grunde til, at den er kåret til Årets Brugtbil 2024.

”Vi er superstolte over, at Enyaq er Årets Brugtbil 2024. Enyaq har været både årets mest solgte elbil, årets familiebil og årets firmabil. Nu vinder Enyaq den måske vigtigste kåring af dem alle, for Årets Brugtbil understreger, at danskerne kan være helt trygge og gør et godt køb, når de vælger Enyaq,” siger Thomas Bruun, administrerende direktør for Škoda Danmark.

Skoda Enyaq Årets brugtbil 2024

Kontakt os

Bliv ringet op

Hvad ønsker du rådgivning om?

Find afdeling

Semler Mobility er din autoriserede forhandler og servicepartner af Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT og CUPRA. Find din nærmeste Semler Mobility forretning.

VW Tiguan