7 Personers

Køber du en brugt 7 personers bil fra Semler Mobility har du mulighed for at tilkøbe en Total Tryghedsaftale der tillige sikrer dig mod uforudsete udgifter til servicering eller reparation af bilen i de første to år eller 40.000 km.
En Total Tryghedsaftale tilbydes uanset om du køber en brugt 7 personers bil fra Volkswagen, ŠKODA, SEAT eller Audi og prisen afhænger af bilens alder og kilometerstand. Med en brugt 7 personers bil fra Semler Mobility er du helt sikker på at familien bliver transporteret sikkert og komfortabelt rundt på de danske landeveje. Se vores udvalg her

Vores brugte 7 personers biler er udstyret med komfortabelt udstyr der både sikrer chauffør og medpassagerer en køretur udover det sædvanlige.
Kig forbi en af vores salgsafdelinger i Danmark eller besøg os her i vores online brugtvognsunivers og find din næste brugte 7 personers bil – vi står klar i hele landet til at hjælpe dig med at finde den helt perfekte brugte bil til dig og din familie.
Vores salgsrådgivere står klar til at guide dig bedst muligt igennem købsprocessen, så du kan få fundet den helt perfekte brugte 7 personers bil med alt det udstyr du har behov for.
Find din brugte 7 personers bil her